SCHOORSTEENVEGER
 HAMONT

Home Over ons producten Leon Vos

INOX SCHOUWEN

INOX

= duurzaam

= sterk

= roestvrij

= vuilafstotend

= brandveilig


MONTAGE

= snel

= Perfect passend

= Overal toepasbaar

= dubbelwandig

= Iedere vorm


UITZICHT

= Blank glimmend

= Ook voor opbouw

= Geeft meerwaarde

= Alle soorten afwerking

INOX MET KOPER

KOPPELSTUKKEN

INOX

Door mijn jarenlange ervaring kan ik u maar één advies geven: plaats dubbelwandige inox schouwen!

Inox buizen zijn bestemd voor de afvoer van verbrandingsgassen van gasvormige brandstoffen van klassieke HR of condensatieketels. Door de ronde doorsnede, de gladde en lekdichte binnenwand, de volkomen isolatie en corrosie bestendigheid maken inox buizen tot de meest geschikte rookkanalen, zij hebben een betere trek die de rookafvoer bevordert en de afzettingen van roet, teer en andere afzettingen vermindert.

Wij plaatsen enkel schouwkanalen van hoge kwaliteit met een doorlopende las zodat een perfecte waterdichtheid verzekerd wordt.

Een schoorsteen voor alle brandstoffen moet periodiek geveegd worden, het schoonmaken dient te gebeuren met een nylon borstel.

Dubbelwandige inox flexibele buis met de kwalificatie ‘LISS 2X316L’ is bestand tegen rookgassen van hout- en kolenverbranding. Deze flexibele buis is ook beter geschikt om een schoorsteen, waarin voordien met kolen of hout gestookt werd, als binnenbuis te gebruiken, dit om oxidatie van buitenaf tegen te gaan. Bovendien is de constructie van dubbelwandige flexibele buis steviger en het materiaal is daardoor ‘zelfdragend’ De binnenkant van de dubbelwandige flexibele buis is glad en de rookgassen worden beter en met minder weerstand afgevoerd.

We maken een afspraak bij u ter plaatse, dan geef ik advies op maat! Ervaar dat er nog zó veel mogelijk is, bel Rudie 011/622611 of mail : schoorsteenvegerhamont@telenet.be

BEL RUDI VOOR EEN SCHONE SCHOUW MET REINIGINGSATTEST:


 GSM: 0475957628

en allerhande onderhoud! kijk ook bij www.bimo.be